Välkommen till United Spaces

Corporate Coworking at heart.

United Spaces bygger på tanken om att få idéer, människor och företag att utvecklas och växa.

I centrala lägen erbjuder vi arbets- och mötesplatser som står för öppenhet, inspiration, dynamik, samverkan och hållbarhet. Vi vill vara svaret på framtidens sätt att arbeta, framtidens arbetsplats, The New World of Work.

Konkret betyder det att United Spaces är din arbetsplats, ditt workspace, dit du går varje dag eller bara ibland, där du har rum eller sitter flexibelt i öppen yta, dit du tar dina kunder för viktiga möten eller samlar affärsbekanta i vår Arena för större events, utbildning eller seminarier.

Vi tror inte du väljer oss bara för den mycket väldesignade lokalen eller ens för att Waterfront är bästa läget i stan, vi tror du väljer oss för att du vill ha kul på jobbet, det ska vara utvecklande, inspirerande och lärorikt. Det finns skäl varför vi har 16 ljudzoner med naturljud och språkkurser i våra rest-rooms. För att inte tala om den snygga LED-belysningen som gör oss lite piggare, att vi orkar lite mer. 

På United Spaces uppstår nya konstellationer av människor och kompetenser, nya företag, tjänster och koncept föds inom ramen för den samverkan och det idéutbyte som uppmuntras. Vi kan inte lova ny business, men vi kan lova att det är inspirerande.
United Spaces måste upplevas. 

Katarina Gradzka

Låt mig berätta mer om United Spaces

Lämna din uppgifter nedan så hör jag av mig till dig personligen.

Katarina Gradzka +46 (0)701 44 51 10